Verse rodekoolstoof met pruimen en kaneel

4
20 min-
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de vloeibare margarine in een ruime pan met dikke bodem, fruit de ui aan zonder te laten kleuren. Voeg de suiker, kaneelstokjes, pruimen, het zwarte bessensap en azijn toe. Roer alles door elkaar en schep de rode kool erdoor. Breng het gerecht op smaak met peper en 1½ tl zout. Leg de deksel op de pan, breng het gerecht aan de kook en stoof de kool in 1 uur beetgaar. Proef en breng eventueel verder op smaak met zout, peper of suiker. Verwijder de kaneelstokjes en serveer het gerecht. Lekker bij runderstoofvlees en witte r

Verse rodekoolstoof met pruimen en kaneel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept