Spaghetti met groentelinten en tartaar

4
60 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de amandelen in een anti-aanbakpan in 1 min. lichtbruin. Trek met de zesteur of snelschiller lange spaghetti-linten van de buitenkant van courgettes, penen en bleekselderij. Snijd het restant van deze groenten in plakken. Verhit in een hapjespan 1 el olijfolie en fruit het uitje 2 min. Voeg de paddenstoelen en room toe, breng het mengsel aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Pureer van het vuur af de paddenstoelen, zeef het mengsel boven een pan en bewaar ook de paddenstoelenpulp die in de zeef achterblijft. Houd de paddenstoelencreme warm. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Verhit 1 el olie in een koekenpan en roerbak de groenteplakken in ca. 10 min. knapperig gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tartaartjes om en om in 4 min. bruin. Roer de groentelinten en afgegoten spaghetti door de paddenstoelencreme en verwarm het geheel al omscheppend nog 2 min. op zacht vuur. Verdeel de spaghetti over vier borden. Maak van de paddenstoelenmousse 4 bolletjes en leg deze op of naast de spaghetti. Bestrooi met de amandelen en kruiden. Serveer met de groenteplakken en tar

Spaghetti met groentelinten en tartaar is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept