Zonnige Mexicaanse ribeye

4
20 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de barbecue voor.  Meng de cayennepeper, olie, paprikapoeder en knoflook in een kom. Dep het vlees goed droog met keukenpapier, bestrooi met zout en wrijf het in met het pepermengsel.  Hak 50 g van de tortillachips superfijn en paneer de ribeyes met het kruim.  Rooster de ribeyes 2 min. op elke kant. Leg ze op een bord en dek ze af met aluminiumfolie. Laat ze nog ca. 5 min. doorgaren.  Serveer de steaks met de ringetjes jalapeñopepers en tortillachips. Garneer met een takje peters

Zonnige Mexicaanse ribeye is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Zonnige maïsburgers met komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnige pastasalade met rucola
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept