Ravioli 4 verschillende kazen

4
30 min -
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de spinazie 2 min in heet water, laten uitlekken en daarna het vocht er goed uit drukken met een lepel of droog slingeren. Pureer de spinazie en meng deze onder het pasta deeg. Meng de 4 kazen door elkaar in een kom en meng de knoflook, kruiden en zout er door. Maak mooie pasta vellen van het groene deeg en leg deze op het aanrecht of snijplank. Leg om de 5 cm een klein hoopje kaasmengsel op een pastavel. Leg er een ander pastavel bovenop en druk met de raviolistamper de ravioli er uit.. Doe dit totdat de vulling en de pastavellen op zijn. Kook de verse ravioli in een paar minuten in een ruime hoeveelheid water. Ze zijn klaar als ze boven komen drijven. Schep de ravioli er voorzichtig uit serveer ze op een bord. Strooi er nog wat geraspte Parmezaanse kaas over. Hoe maak je pasta?

Ravioli 4 verschillende kazen is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept