Oven­kip met olij­ven­ta­pe­na­de

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met olie.
  • 2 Snijd de kipfilet overlangs open en bestrijk met de helft van de tapenade. Klap dicht en leg in de ovenschaal. Bestrijk met de rest van de tapenade. Snijd de mozzarella in plakjes en beleg de kip ermee. Bestrooi met tijmblaadjes en peper. Bak in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de pastasaus. Snijd de tomaten in parten. Verdeel de veldsla en tomaten over een schaal. Verdeel de dressing erover.
  • 4 Giet de spaghetti af en meng met de pastasaus. Schep op de borden. Verdeel de kipfilet in gelijke porties en leg erbij. Serveer met de salade.

Oven­kip met olij­ven­ta­pe­na­de is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante ovenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkip met tomaten en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookkrieltjes met ovenkip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goddelijke Italiaanse ovenkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept