Thaise bonen-tomatensalade

4
25 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de ui en snijd de helften in flinterdunne plakjes. Doe in een kommetje. Snijd de peper met de zaadjes in zo dun mogelijke ringetjes en doe bij de ui. Halveer 1 limoen en pers de vrucht uit. Voeg het sap met de vissaus en suiker toe aan de ui en peper. Meng tot de suiker is opgelost.
  • 2 Breng een pan water aan de kook en kook de haricots verts 4 min. Doe in een zeef en spoel af onder koud stromend water.
  • 3 Verdeel de haricots verts over een platte schaal en leg de halve tomaatjes erop. Schep het ui-pepermengsel erover. Snijd de overgebleven limoen in partjes en leg die op de salade. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes en strooi samen met de koriander over de salade. Lekker met pandanrijst en gebakken witvis.

Thaise bonen-tomatensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept