Gebakken vis met zoetzure saus

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kabeljauw in reepjes van 2 cm breed en doe in een groot boterhamzakje. Voeg de maizena en wat zout toe, houd de zak goed dicht en schud totdat de vis met een gelijkmatig laagje maizena en zout is bedekt.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis op hoog vuur 4 min. Keer halverwege voorzichtig.
  • 3 Breng ondertussen in een steelpan de chilisaus, rijstazijn, vissaus en smoothie aan de kook. Laat 1 min. zachtjes doorkoken.
  • 4 Laat de vis uitlekken op keukenpapier en leg vervolgens op een platte schaal. Schenk de saus erover en bestrooi met de korianderblaadjes. Serveer direct. Lekker met pandanrijst.

Gebakken vis met zoetzure saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept