Thaise viskoekjes met komkommerdip

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in blokjes van een ½ x ½ cm (brunoise). Snipper de ui zeer fijn. Hak de pinda's fijn en snijd de bosui in ringetjes. Meng in een kom de komkommer met de ui, chilisaus, rijstazijn en pinda's.
  • 2 Doe de schelvis, boemboe, maizena en het ei in de keukenmachine en maal fijn. Doe in een schaal en meng met een lepel de bosui erdoor. Vorm er met vochtige handen 4 balletjes per persoon van en druk die een beetje plat.
  • 3 Verhit de olie in een pan en bak de viskoekjes in 2 porties in 5 min. per portie goudbruin en gaar. Keer halverwege. Laat even uitlekken op keuken­papier en leg op een schaal. Serveer met de komkommerdip.

Thaise viskoekjes met komkommerdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommerdip
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige kipspiesjes met Thaise komkommerdip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquillespiesen met Thaise komkommerdip
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes met ciabatta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept