Carpaccio van zalm en komkommer

4
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de plakjes zalm en komkommer over 4 borden. Maak een mooie verdeling tussen de plakjes, zodat er een kleurrijk geheel ontstaat. Stamp de peperkorrels grof in de vijzel.
  • 2 Doe de sjalot, dille, crème fraîche, olie en het citroensap in een schaaltje. Klop tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout. Lepel de dilledressing over de carpaccio.
  • 3 Bestrooi de carpaccio met de rucola en de grofgestampte peper. Snijd de Italiaanse bollen elk in 6 parten en serveer bij de carpaccio.

Carpaccio van zalm en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept