Mie goreng en garnalenomelet

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak de sugarsnaps en paksoi 3 min. Schep de boemboe (zonder extra water) erdoor en bak nog 2-3 min.
  • 2 Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Schenk in elke pan een 1/4 van het ei. Bestrooi direct met een 1/4 van de garnalen en peper en zout. Bak de omeletten in 2-3 min. gaar en keer halverwege. Houd de omeletten op een bord onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.
  • 3 Giet de mienestjes af. Voeg samen met de taugé toe aan de groenten in de wok en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de garnalen-omeletten over 4 borden, schep de groentemie erop en klap de omeletten dubbel.

Mie goreng en garnalenomelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wokmie met garnalenomelet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische garnalenomelet met wortel-sesamsalade
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese mie met garnalenomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenomelet met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept