Boerenkool-venkelstamppot met kip

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in een ruime pan in 20 min. gaar. Kook de laatste 5 min. de boerenkool mee.
  • 2 Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd de onderkant van de venkelknollen en snijd de venkel in dunne reepjes. Kook in water met zout in 4 min. beetgaar.
  • 3 Giet de aardappelen en boerenkool af en stamp fijn met de pureestamper. Verwarm de melk in een steelpan en voeg samen met de venkel en kip toe. Warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Boerenkool-venkelstamppot met kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept