Getrancheerde hertenbiefstuk

20
15 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de hazelnoten in een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur in 2 min. bruin. Schud regelmatig om. Voeg 2 el olie en de salie toe en bak nog 1 min. Bestrooi met zout.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 3 min. Keer halverwege. Draai het vuur heel laag en laat de biefstuk in 5 min. rosé worden. Keer regelmatig. Rasp ondertussen de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp en het sap met de azijn en nootmuskaat. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de hazelnoten toe.
  • 3 Verhit de boter in een wok en bak de spruitjes 4 min. op hoog vuur. Blus af met het sinaasappelmengsel en warm kort door. Neem van het vuur.
  • 4 Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Verdeel over de lepels en schep de spruitjes met de dressing erop.

Getrancheerde hertenbiefstuk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wilde-kooieendfilet met een strudel van Pata Negra
0 min
Bekijk recept
Eendeborst Met Rode Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept