Kipreepjes met rodekool en pinda's

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.
  • 3 Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.

Kipreepjes met rodekool en pinda's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept