Paprika-tomatensalsa

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de zaadlijsten van de tomaten, paprika en peper. Snijd het vruchtvlees van de tomaten en paprika in kleine blokjes, van de peper in kleine stukjes en doe in een kom.
  • 2 Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg de rasp en het sap samen met de knoflook en koriander toe aan de gesneden groenten. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met vis, garnalen, kip van de barbecue en burrito's.

Paprika-tomatensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept