Salade met pancetta

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de pancetta in hele dunne reepjes. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de pancetta op laag vuur 5 min. Verkruimel het brood in de keukenmachine. Voeg de kruimels toe aan de pancetta. Bak op laag vuur in 10 min. al omscheppend goudbruin.
  • 2 Kook ondertussen de eitjes 4 min. Laat schrikken onder koud stromend water en pel.
  • 3 Pers de citroen uit. Besprenkel de sla met de rest van de olie en het citroensap en breng op smaak met peper. Halveer de eitjes in de lengte en verdeel ze over de sla. Garneer met de pancettacrumble.

Salade met pancetta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept