Zalmquiche

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Snijd de zalmfilet in blokjes. Vet de quichevorm in en bekleed de vorm met het deeg.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de bevroren tuinerwten toe en bak 3 min. mee. Verdeel over de vorm en leg de zalm erop.
  • 3 Klop de eieren los met de yoghurt. Meng de kaas, bieslook en peper en zout erdoor en schenk in de vorm. Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar.

Zalmquiche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zweedse zalmquiche
2 uur-
Bekijk recept
Zalmquiche met dille en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmquiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-zalmquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zweedse zalmquiche
2 uur-
Bekijk recept
Zalmquiche met dille en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmquiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-zalmquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept