taai taai

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de honing met het halve ei. Zeef de overige bestanddelen boven een beslagkom, voeg het honing-eimengesel toe en meng alles met een houten lepel tot een samenhangend geheel. Kneed de massa met een elektrische handmixer tot een soepel deeg. Je kan ook je handen gebruiken, maar wees erop voorbereid dat taai-taaideeg in dit stadium erg plakkerig is. Laat het deeg minimaal een halve dag rusten en rol het daarna -tussen twee met olie of boter bestreken vellen bakpapier- uit tot een lap avn ca. 1 cm dikte. Snijd het deeg in de gewenste vorm(en) en bak het 15 à 20 minuten in de op 200 graden voorverwarmde oven.

taai taai is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Coquilles met serranoham
Bekijk recept

Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Coquilles met serranoham
Bekijk recept