chocolade fondue

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De chocolade in stukjes breken, en met de room in een schaaltje doen. Onafgedekt in 2-4 minuten op 100 procent heet laten worden(magnetron). Iedere minuut goed roeren. Als de fondue te dik is, kan er nog wat room worden doorgeroerd. Tot slot de cognac toevoegen. De fondue op een waxinelichtje warm houden en om en om een stukje fruit, cake of marshmellow in de warme fondue dopen.

chocolade fondue is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept