Asperges met romige dressing en krokante spekreepjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges met een dunschiller van de punt naar het uiteinde Breek de uiteinden af en kook ze in kokend lichtgezouten water in ongeveer 10 tot 13 minuten gaar Laat ze afkoelen Kook ondertussen 2 eieren hard en plet ze fijn Ontzwoerd het spek, snijd het in reepjes en bak ze krokant in een noot boter Neem ze uit de pan met een schuimspaan en laat ze uitlekken op keukenpapier Snijd het brood in dobbelsteentjes en bak ze goudbruin in het spekvet Bereid de dressing Maal de ui, het ei en de mosterd fijn in de keukenrobot Voeg geleidelijk de olie en vervolgens de azijn toe Breng op smaak met peper en zout Schik de asperges op 4 borden Lepel de saus over de uiteinden en strooi er het geplette ei, het spek, de broodkorstjes en de pijpajuin over Serveer de rest van de dressing apart

Asperges met romige dressing en krokante spekreepjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept