Tournedos met gorgonzolasaus

3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tournedos ca. 30 minuten voor gebruik uit koelkast nemen Vier borden voorverwarmen In pan wijn en slagroom zachtjes verwarmen Gorgonzola erboven verkruimelen en al roerend op zacht vuur laten smelten Saus nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen Op smaak brengen met peper Tournedos droogdeppen met keukenpapier In (koeke)pan boter verhitten Tournedos in ca. 4 minuten rose bakken, halverwege keren Tournedos bestrooien met zout en peper Met scherp mes in dunne plakjes snijden Saus over helft van borden verdelen Tournedosplakjes in waaiervorm op andere helft van borden leggen Kappertjes erover strooien Garneren met toefjes basilicum Serveren met peultjes en tagliatelle (lintmacaroni)

Tournedos met gorgonzolasaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept