Avocado met garnalen en zeekraal - voorgerecht

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sausje kloppen van crème fraîche, kruiden, citroensap, zout en peper Avocado halveren en pit verwijderen Met meloenboor kleine bolletjes uitsteken en avocado verder uithollen Van zeekraal onderste deel afsnijden Zeekraal kort afspoelen In water tegen de kook aan zeekraal ± 2 minuten koken Koudspoelen Over halve avocado's garnalen en avocadobolletjes verdelen Beetje saus erop scheppen Avocado's en zeekraal op borden schikken Serveren met uit toast gestoken sterren (en citroen)

Avocado met garnalen en zeekraal - voorgerecht is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept