Basilicumsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In boter sjalotje ± 5 minuten zacht bakken Wijn en bouillon toevoegen en tot de helft laten inkoken Slagroom erbij doen en in ± 10 minuten zachtjes laten inkoken tot sausdikte Op smaak brengen met zout en peper Voor het serveren basilicum erdoor roeren

Basilicumsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept