Aspergepuree met zalmkaviaar

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen met de afval van asperges en een nootje boter gedurende ongeveer 20 minuten in lichtgezouten water gaar Spoel de dilletopjes en dep ze droog Als de aardappelen gaar zijn, giet u ze af en laat u ze even op het vuur drogen Haal ze daarna samen met de aspergevoeten door de groentemolen (de aspgerge-afval zal hierbij in de molen achterblijven) Kruid nog wat bij met peper en zout Voeg dan de bieslook en de mayonaise aan de puree toe Verdeel de aspergepuree met een ijslepel en zet op elk bolletje een kroontje zalmkuit en werk af met een topje dille Deze puree kan u koud of lauw serveren met een borrelglaasje aquavit

Aspergepuree met zalmkaviaar is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Potatis och kaviar (aardappelen met zalmkaviaar)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergepuree Met Zalmkaviaar
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookte eitjes met truffel en zalmkaviaar
10 min
Bekijk recept
Visfilet met groenten en zalmkaviaar
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aspergemoussehapje met dille
145 min- Voorgerecht
Bekijk recept
PH - Lekker thuis - Aspergepuree met Parmaham
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aspergepuree met
60 min
Bekijk recept
PH SOS Piet - Aspergepuree
60 min Bijgerecht
Bekijk recept