Varkenskotelet in mosterdkorst met Keniaanse boontjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de boontjes schoon en laat ze ca 15 minuten in koud water liggen Pocheer ze vervolgens ca 8 minuten in lichtgezouten water en laat ze schrikken onder de koude kraan zodat ze mooi fris blijven Meng de mosterd met de pesto Wrijf de koteletten in met deze mengeling en wentel ze vervolgens in het paneermeel Smelt een nootje boter en bak de koteletten in ca 15 minuten gaar Verwarm de boontjes met een nootje boter en kruid ze met peper Serveer dit gerecht met gebakken of gefrituurde aardappeltjes

Varkenskotelet in mosterdkorst met Keniaanse boontjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van aardappels met amandel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept