Rijstkrans met gestoofde erwtjes en ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gaar in water met wat zout, laat hem uitlekken en afkoelen Maak een saus met boter, bloem en melk en kruid ze met peper, zout en nootmuskaat Verwarm de ontdooide erwtjes 5 minuten in de bechamelsaus op een zacht vuur Snijd de ham en de mozzarella in blokjes Meng ze met de rijst en 3/4 van de erwtjes Smeer een tulbandvorm in met boter en vul hem op met het mengsel Druk de rijst goed aan en bak hem 40 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven Stort de krans op een schaal en vul het midden met de rest van de erwtjes

Rijstkrans met gestoofde erwtjes en ham is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Anello di riso con gamberetti
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi's op z'n Frans
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
kalkoenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept