Creoolse pindasoep

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het vlees, het water, de bouillonblokjes, de ui, zout en peper in een soeppot of pan en breng het aan de kook Zet het vuur laag, sluit de pot of pan en laat 2 uur sudderen tot het vlees gaar is Doe de pindakaas in een kom, voeg al roerend 1 kop van de hete bouillon toe en blijf roeren tot de pindakaas is opgelost Doe het pindamengsel in de soep, beetje bij beetje, steeds goed roerend Doe er vervolgens de groene pepers bij en laat het zonder deksel 15 minuten sudderen Doe er, als de soep klaar is, al roerend de repen paprika bij en serveer de soep onmiddellijk

Creoolse pindasoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Maaltijdpindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep met alfalfa en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische pindasoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept