Romige mosterdsaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter, voeg de bloem toe en blijf roeren tot een gladde massa is ontstaan Voeg dan geleidelijk de bouillon toe en blijf steeds roeren Voeg de mosterd en de wijn toe Roer de dooier los met 2 eetlepels hete saus en roer dit mengsel bij de rest van de saus Maak de saus op smaak af met peper, zout en wat citroensap

Romige mosterdsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept