Mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm op een klein vuur de boter met de bloem tot een gladde massa Voeg hier onder goed roeren met scheutjes de bouillon bij en laat alles even doorkoken Voeg van het vuur af en onder goed roeren de mosterd toe Lekker bij vis, peulvruchten, stamppot en hardgekookte eieren

Mosterdsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept