Chileense saus (mild)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de kleingesneden ui met de stukjes tomaat en de bouillon in een pan aan de kook Draai de hittebron laag en laat het mengsel 10 minuten zachtjes koken Pureer de saus in een foodprocessor of andere keukenmachine Doe de puree in een kommetje en roer er beetje bij beetje de olie door Maak de saus op smaak met het citroensap en wat zout en peper Serveer de saus bij gestoofd vlees of bij koude gerechten

Chileense saus (mild) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mais-paprikapannenkoekje met salsa
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense Stoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Varkensfricandeau
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept