Sate kambing I

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelsteentjes en kruid ze met zout en peper Pel de knoflookteentjes, kneus ze met ketjap en citroensap en marineer de stukjes geitevlees hierin ca 45 minuten Rijg het vlees aan stalen sat‚pennen, rooster het op open (houtskool)vuur tot het gaar is Serveer de saté, bestrooid met de uitjes en wat ketjap (Neem de kleinste uitjes die er zijn) Geef er desgewenst wat fijngesneden rode pepers bij Is dit niet pittig genoeg, neem dan de lombok rawit

Sate kambing I is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept