Sambal oelek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de lomboks Wie een niet te hete sambal wil, moet eerst de lomboks opensnijden, het zaad en de zaadlijsten verwijderen en onder de lopende kraan wegspoelen Wrijf ze met het zout op de tjobek tot een brij Als u deze sambal in een schoongewassen, goed afsluitbaar potje in de koelkast zet, kan ze vrij lang bewaard worden

Sambal oelek is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Iberico frenched racks met ananaschutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept