Sambal manis

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de lomboks Wie een niet te hete sambal wil, moet de lomboks eerst opensnijden, het zaad en de zaadlijsten verwijderen en ze onder de lopende kraan afspoelen Wrijf ze fijn Wrijf de Spaanse pepers met de suiker, het zout, de ketjap en de asem tot een brij Verwijder onder het wrijven de vliezen en pitten van de asem In de koelkast bewaren

Sambal manis is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept