Sambal ketimoen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de komkommers in dunne schijfjes, bestrooi ze met zout en laat ze een uurtje staan Schik ze op een schaal Snijd de lomboks in de lengte door en haal de zaadjes eruit Wrijf de lomboks met de ebbie en zout fijn en roer er de azijn door Giet dit papje over de komkommers

Sambal ketimoen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Atjar Ketimoen Bening
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Atjar Ketimoen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sate boemboe koening I
Bekijk recept
Nasi Goreng
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept