Zoek
Sambal djeroek
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 verse rode lomboks 1 tl zout Sap van 1/4 ci
Bereiding
Maak sambal oelek of trassie en meng er het citroensap goed door Deze sambal is ook in de koelkast beperkt houdbaar
Sambal djeroek is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Ajam Rica Rica
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manggut van oma Vonny
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajam ketjap pedis van oma Irma
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajam Kerrie Laksa
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept