Stoofpot van Lamsschouder

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in grove dobbelstenen Maak een marinade van knoflook, tijm, zeezout, peper en 2 lepels olie Meng de marinade met het vlees en zet het 24 uur in de koelkast Bak het vlees lekker bruin in de rest van de olie Voeg nu de gesneden sjalotten en winterwortel toe en laat het even meebakken Blus af met de wijn en voeg de bouillon en de marinade toe Laat het geheel ca. 5 uur sudderen Als het vlees gaar is wordt het vocht een beetje gebonden Serveer dit gerecht met rodekool of gestoofde appels en aardappel puree

Stoofpot van Lamsschouder is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept