Gemarineerde lamsbout

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het sap van de citroen met drie eetl. olijfolie, zout en peper Bestrijk er het vlees mee en laat dit minstens 2 uur rusten in de koelkast Verwarm de oven voor op 200 graden Bak het vlees in de resterende olie aan alle kanten bruin Wikkel het in aluminiumfolie en braad het in de oven gedurende 20 min. verder gaar Haal het vlees uit de oven en laat het nog 10 min. rusten in de folie Schil de limoen en snijd het vruchtvlees in dunne schijfjes Snijd het vlees in plakken en schik het op de borden samen met de limoenschijven en de fijngesneden slablaadjes Geef er gebakken aardappelen bij die op smaak zijn gebracht met rozemarijn en versier het bord met een blaadje munt

Gemarineerde lamsbout is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept