Pain au chocolat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het deeg uit en snijd hieruit 18 velletjes van 10 X 15 cm Breek 175 gr pure chocolade in blokjes Leg op elk deegvelletje aan een korte kant wat chocolade en rol het deeg losjes op Leg de rolletjes op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met ei Laat ze afgedekt met ingevette plastic folie circa 30 minuten rijzen Bestrijk ze nogmaals met ei en bak ze

Pain au chocolat is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept