Omelet Argenteuil

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gaar de asperges volgens het basisrecept Maak, terwijl de asperges staan te garen, de roomsaus Haal de aspergepunten uit het kooknat, laat ze goed uitlekken op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier Smelt een steekje boter in een pan en stoof daarin de aspergepunten op een laag vuur Breek de eieren in een beslagkom en klop ze, met wat room, los Voeg naar smaak versgemalen peper en zout toe Verhit een steekje boter in een koekepan en bak hierin van een kwart van het eimengsel een omelet Schuif de omelet op een bord, leg er een kwart van de aspergepunten in en klap ze dicht Zet ze warm weg Bak op dezelfde manier de andere drie omeletten Schep er voor het serveren enkele lepeltjes roomsaus langs

Omelet Argenteuil is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept