Asperges met zalmboter

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 100 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Terwijl de asperges staan te garen de zalm zeer fijn hakken Roer de boter smeuïg, roer er de zalm door en wrijf de boter met een houten lepel door een zeef Pers de citroen uit en zeef het sap Breng de boter op smaak met peper en zout en (eventueel) een druppeltje citroensap Vul een spuitzak met de zalmboter en spuit een toefje op elk bord Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met zalmboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Engelse Zalmboter
10-20 min -
Bekijk recept
Zalmboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Eieren Met Zalmboter
20-30 min -
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept