Asperges met aspergeboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het stukje boter van 100 gram op een schoteltje om op kamertemperatuur te laten komen Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Haal enkele aspergestengels uit het kooknat en snijd er de punten vanaf (ongeveer 5 centimeter) Voor de aspergeboter zijn 100 gram punten nodig Hak de punten klein en wrijf ze door een zeef Roer de zachte boter smeuïg en vermeng ze met de aspergepuree Vul een spuitzak en spuit op elk bord een toefje aspergeboter Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met aspergeboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept