Spinaziestamppot met uitgebakken spekjes en kaas

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar. Snijd intussen de spinazie in smalle reepjes. Bak de spekjes in wat boter uit. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er dan de spekjes met het spekvet door. Roer op laag vuur de melk, de kaas en de spinazie door de puree. Breng op smaak met zout en peper en warm het geheel goed door.

Spinaziestamppot met uitgebakken spekjes en kaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met ei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept