Roti met kip

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes (niet te klein). Boontjes afhalen en in stukjes snijden. Witte kool in reepjes snijden. Ui en knoflook snipperen. Kipfilet in blokjes snijden. Fruit nu de knoflook en ui. Voeg de kipfilet toe en bak dit mee. Massala, ve-tsin en tomatenpuree toevoegen en even meebakken. Aardappelen, boontjes en kool toevoegen en even bakken, goed blijven omscheppen. Water, bouillonblokje er bij doen en zachtjes laten koken tot de aardappelen goed gaar zijn. Pas op voor aanbranden, eventueel wat extra water toevoegen. Het geheel mag niet te nat zijn!

Roti met kip is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti met kerrie-kip en sperziebonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kip met okra en kousenband
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept