Romige kaastaart

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en meng met de verkruimelde koekjes. Druk in de bodem van een 20 cm brede taartvorm met losse bodem. Zet even weg in de koelkast. Klop de Philadelphia Naturel Light volstrekt glad. Voeg de melk, de suiker, de geraspte citroenschil en het sap toe. Alles goed door elkaar husselen! Laat de gelatine au bain-marie oplossen in 3 eetlepels water. Voeg toe aan het Philadelphia Naturel Light mengsel en lepel de room eronder. Giet het over de (eerder bereide) koekjesbodem en koel tot de vulling stevig is (duurt ca. 4 uur). Haal de taart vlak voor het opdienen uit de bakvorm en werk deze af met vers fruit.

Romige kaastaart is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept