Mousse au chocolat

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes en doe het met de melk in een klein steelpannetje. Zet die in een grotere steelpan met water. Zet de pannen op een middelhoog vuur en blijf roeren tot de chocolade gesmolten is. Scheidt de eieren. Klop de eigelen en de suiker tot een licht en romig mengsel. Roer dit door de gesmolten chocolade. Klop de room enKlop de room en roer deze door het chocolade-eimengsel. Klop de eiwitten met wat zout tot ze helemaal stijf zijn en roer dan de eiwitten door de rest. Laat minstens vier uur opstijven in de koelkast.

Mousse au chocolat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept