Lamslappen

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout de lappen en laat het zout 10 minuten intrekken. Laat de boter bruin worden, schroei de lappen hierin dicht en bak ze aan weerskanten goudbruin. Bak op het laatst de kleingesneden ui mee. voeg de gesneden tomaat of de tomatenpuree toe en doe er zoveel water bij dat al het bezinksel juist oplost. Laat het al roerend aan de kook komen en stoof het vlees, onder nu en dan keren, op laag vuur in 30-45 minuten zachtjes gaar. Schenk zo nodig wat water bij de jus en breng de jus weer aan de kook.

Lamslappen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Geurige ossobucco van lam
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees met spinazie
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met zeven groenten
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
20 min -
Bekijk recept

Geurige ossobucco van lam
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees met spinazie
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met zeven groenten
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
20 min -
Bekijk recept