Kaasburgers

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel het brood in de keukenmachine. Houd 8 basilicumblaadjes apart, snijd de rest fijn. Meng in een kom de helft van het broodkruim met de zuivelspread, geraspte kaas, fijngesneden basilicum, 1 ei en wat peper tot een homogene massa. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van. Klop het resterende ei los in een diep bord. Haal de kaasburgers een voor een door het ei en daarna door de rest van het broodkruim. Druk het broodkruim goed aan. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kaasburgers in 2-3 minuten per kant goudbruin. Rooster de sneden brood onder de hete ovengrill in 3 minuten goudbruin. Leg 4 sneden brood op 4 borden en leg er een flinke toef rucola op. Leg hierop de kaasburger, garneer met de plakjes tomaat en de achtergehouden blaadjes basilicum. Leg de resterende 4 sneden brood erop en serveer direct. Lekker met tomatenketchup.

Kaasburgers is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante uienringen met kaasburgers
30 min-
Bekijk recept
Kaasburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfststamppotje met appel en wortel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante uienringen met kaasburgers
30 min-
Bekijk recept
Kaasburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfststamppotje met appel en wortel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept