Huzarensalade Swietie Sranang (Surinaams-Nederlandse salade)

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels gaarkoken en prakken.
  • 2 Kipfilet gaar koken en fijnsnijden, daarna het enkele minuten in 2 eetlepels olie bakken samen met de maïs.
  • 3 Meng de aardappelpuree met de melk en voeg die samen met zilveruitjes, halvanaise, aardappels, augurken (in plakjes gesneden), appels (in kleine stukjes gesneden) en de suiker aan de kip toe.
  • 4 Schep 1/4 deel hiervan voor een naturel salade; voeg aan het reseterend deel de rode bieten (fijngehakt) toe en meng het met het geheel goed door. Serveren met sla, ei en uitjes.

Huzarensalade Swietie Sranang (Surinaams-Nederlandse salade) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huzarensalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met bietjes en haring
20 min Bijgerecht
Bekijk recept