Gemarineerde kipvleugeltjes

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de ketjap manis, sambal, citroensap, knoflook, aromazout, kerriepoeder en sla-olie een marinade. Laat de kipvleugeltjes een nacht lang in de marinade liggen. Kippenvlees moet door en door gaar zijn, dus laat de vleugeltjes voor het roosteren even een kwartiertje wellen in bijna kokend water. Spoel de kipvleugeltjes af onder de koude kraan. Dep ze droog en rooster ze op de barbecue.

Gemarineerde kipvleugeltjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Bruine bonen met rijst
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajam Sitan
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipvleugeltjes met Portugese aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sweet chili kipvleugeltjes met ovenfriet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept