Citroenmousse

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de slagroom in een kom Voeg suiker toe Klop de slagroom met een garde of mixer stijf Schep de kwark door de slagroom Pers de citroen uit en roer het sap door de massa. Naar smaak nog wat suiker toevoegen Laat de mousse 10 minuten opstijven in de koelkast

Citroenmousse is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeientaart
Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeientaart
Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept