Chocolade-hazelnoottaart

7
0 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deeg: Roer de boter zacht en voeg de suiker, sinaasappelschil, het losgeklopte ei, het sinaasappelsap en een snufje zout toe. Zeef het bakmeel en voeg dit toe. Kneed het geheel tot een soepel deeg. Beboter de vlaaivorm. Bekleed de vorm met het deeg en zet de taart gedurende 30 minuten in de koelkast. Vulling: Rooster de gemalen hazelnoten in een koekenpan. Rasp de chocolade. Klop nu de suiker, de boter, eetlepel bloem en de sinaasappelschil tot een luchtig mengsel. Voeg de eieren, de noten, de chocolade en de sinaasappellikeur/siroop toe. Schep het mengsel in de vorm en plaats deze gedurende 45 minuten in de oven. Laat de taart afkoelen.

Chocolade-hazelnoottaart is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnoottaart
30-60 min -
Bekijk recept
Appel-hazelnoottaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Hazelnoottaart
30-60 min -
Bekijk recept
Chocolade-hazelnoottaart 2
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept